Blogs die een bezoekje waard zijn!

Check it out. Dit is mijn lijstje van leuke bloggers, en dit lijstje zal steeds langer worden. Lees je mee? Of wil je stiekem even piepen of jij er ook bij staat? Wens je jouw favorieten met mij delen? Alles kan!

Coach Bert heeft een uiterst unieke en heel interessante kijk op de sportwereld. Waar ‘verslaggeving’ stopt, denkt hij verder. Dit maakt zijn artikels ook heel interessant voor mensen die niet onmiddellijk met sport bezig zijn. Ik sta er dan ook niet van versteld dat hij al een paar prijzen in de wacht gesleept heeft met zijn boeiende artikels. Ik sta bij wijze van spreken steeds op de eerste rij als hij een nieuw bericht post.


Dit blog trok mijn aandacht door een aantal heel goed geschreven artikels over Autisme. Het neefje van mijn vriend heeft autisme, we hebben ontzettend veel contact en gamen veel met elkaar. Maar dit blog heeft nog veel meer te bieden: stuk voor stuk interessante verhalen en ook uiterst mooie gedichten. Het blog is ook heel net, overzichtelijk en leest makkelijk. Het is een beetje een ontdekkingsreis, achter elke hoekje schuilt er steeds weer iets wat de moeite waard is.


Hou je van vakantie en adembenemende fotografie dan zit je hier op het goede adres. De reisverslagen lezen ontzettend vlot en zijn uiterst informatief. De vlotte schrijfstijl en de prachtige foto’s geven je het gevoel of je er zelf bent geweest. Gewoon achterover zakken in je bureaustoel en genieten maar.


ps. Cheryl is een ‘Mommy Lifestyle Blog’. Maar uiteindelijk is dit blog zoveel meer. Diy, Ecology, Fashion, Food, Erop uit en nog zoveel meer. Dit maakt dat dit blog ook boeiend is voor vrouwen zonder kids, zoals ik. Wil ik even een mooi artikel doorsturen naar mijn vriendin, mama van een dochtertje van 1 jaar oud, dan kom ik eerst even piepen op ps. Cheryl. De foto’s op dit blog zijn ook ontzettend mooi en inspirerend.


Wat een zalige blogsite. En België staat bij de onderwerpen op de tweede plaats (oké is door de letter B, maar het blijft toch leuk om te zien). Dit blog gaat zoals de titel al zegt over reizen door Europa, maar ook hier gaat het over veel meer. Typische gerechten, handige weetjes en tips. Weet je niet wat doen met Valentijn of oudejaar? Bezoek dan zeker even deze leuke blogsite.


TO BE CONTINUED 💖 💖 💖

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Blogs die een bezoekje waard zijn!

  1. Rosalyn

    mei 30, 2021 at 9:27am

    Lief dat je onze blog vermeld hebt! Zomaar een verrassing! Dankjewel!

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!