Poema

Bij de buren van mijn schoonouders liep een pracht van een poes met intens zwarte vacht en een witte vlek op haar buik. Je zag onmiddellijk dat het nog een heel jonge poes was. Gezien de buren ook een hond hadden, zat Poema meer bij mijn schoonouders dan bij de eigenaar. Poema bleek ook ontzettend sociaal en zat regelmatig te chillen op mijn schoot.


Na een paar weken zag ik dat de Poema zwanger was. Toen ik iedereen hiervan had overtuigd, vroeg ik me af of de eigenaar hiervan op de hoogte was. De eigenaar was zich hiervan niet bewust. Om eerlijk te zijn had ik een beetje bang dat ze de poes nu zouden weg doen. Hierdoor heb ik de eigenaar laten weten dat als ze Poema niet meer willen, ik ze wel zal overnemen. Diezelfde dag ging ik naar huis met de zwangere Poema. Uiteindelijk bleek ze amper 9 maanden oud te zijn.


Onze hond Rex kende ze al, aangezien deze op weekdagen bij mijn schoonouders is. Poema en Rex waren dan ook direct beste vriendjes. Korte tijd daarna zijn 4 kittens geboren. Mijn vriend en ik waren aanwezig tijdens de bevallig en het was wonderlijk om dit te mogen meemaken. En Rex werd door Poema al snel omgetoverd tot Nanny. Als Poema even rust nam, waakte Rex over de piepjonge kittens.


Tor, Siri, Duvelken en Lucy-Fur. Tor en Siri hebben een thuis gevonden bij de beste vriend van mijn partner. Duvelken woont bij de schoonouders en Lucy-Fur hebben we zelf gehouden.

Print Friendly, PDF & Email

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!