Eindelijk lid van de Goodiebox family.

Af en toe las ik wel eens een review over de Goodiebox. Bij Goodiebox neem je dus voor 24,99 euro een abonnement op een maandelijkse box met daarin 5 tot 7 cosmeticaproducten. Je kan het abonnement altijd stopzetten of voor een paar maanden op pauze zetten.


De Verleiding.

Die Goodiebox spookte best regelmatig door mijn hoofd. Ik ben nu ondertussen iets meer dan twee maanden gestopt met roken. De laatste tijd is het extra moeilijk geworden omdat mijn partner terug met roken gestart is. En dan ben ik even gaan nadenken … ik heb geen abonnement op een tijdschrift, ik ben geen shopverslaafde, maar ik heb wel altijd al een zwak gehad voor cosmeticaproducten. Maar ook dat kocht ik de laatste jaren iets minder. Het voelt nu een beetje of ik mezelf de laatste jaren een beetje op de achtergrond geplaatst heb wat betreft verwennerijtjes.


Goodiebox
Foto door RODNAE Productions via Pexels

De Beslissing.

Eerst vond ik de Goodiebox best duur, maar ik rookte bijna 1 pakje van 15 Euro per dag aan sigaretten. Dus die Goodiebox is bijna hetzelfde als twee pakjes sigaretten.

Dus ik heb eindelijk de beslissing genomen. Ik heb me zonet ingeschreven voor mijn eerste Goodiebox.Deal gesloten met mezelf.

Uiteindelijk komt het er op neer dat ik nu een deal gesloten heb met mezelf. Zolang ik van de sigaretten kan afblijven, mag ik genieten van deze Goodie Box. Start ik met roken dan moet ik het abonnement stopzetten. Dus even kort door de bocht: ofwel kies ik ervoor om rond te lopen, stinkend naar de sigaretten of lekker ruikend naar oh zo fijne cosmeticaproducten.


Goodiebox
Foto door ROMAN ODINTSOV via Pexels

Iedereen heeft recht op zijn of haar guilty pleasure.

Ik hoop snel de box te kunnen ontvangen. Ik hoop dat de boxen mij niet gaan teleurstellen want ik kijk er ontzettend naar uit om verschillende producten uit te testen. Ook wens ik deze extra pampering terug op te nemen in mijn vast ochtend- en avondrituelen. Ja, iedereen heeft zo zijn guilty pleasure en ik wil hier echt mijn tijd voor nemen en van genieten.

Uiteraard weet ik ook wel dat er af en toe producten in de Goodiebox zullen zitten die me minder zullen liggen. Maar hey, misschien kan ik er een vriendin wel mee blij maken!


Foto door Sora Shimazaki via Pexels

Ook kreeg ik een 👉 link 👈 waarmee ik vriendinnen kan uitnodigen. 

Via deze link krijgen jullie ook 50% korting op jullie eerste box (hoewel jullie deze eerlijk gezegd ook rechtstreeks op de site hebben) en krijg ikzelf Goodiepunten. Nog geen idee hoe het allemaal in elkaar steekt. Maar daar draait het voor mij nu allemaal niet om, ik wil nu zo snel mogelijk mijn Goodiebox ontvangen en starten met die extra me-time. Is eens iets anders dan sigaretten.


Heb jij ook je eigen guilty pleasure? Iets alleen van jou en wat jou stiekem goed doet voelen?

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Eindelijk lid van de Goodiebox family.

 1. Elena-Katerina Pirmouss

  maart 1, 2022 at 7:59pm

  Elke maand dat je niet rookt jezelf belonen met een box, dat is echt wel een goed idee!

 2. Flitter Fever

  januari 29, 2022 at 5:36pm

  Jezelf af en toe verwennen, dat moet je zeker niet laten. Mijn guilty pleasure is denk ik paprika chips haha

  • Auteur

   EvenDelen.be

   februari 1, 2022 at 9:21pm

   Haha paprika chips hoe leuk zeg. Maar je hebt gelijk, we moeten ons af en toe eens verwennen hé.

 3. Nicole Orriëns

  januari 28, 2022 at 9:07am

  Wat een goede beloning voor jezelf! Die heb je ook echt wel verdiend vind ik. Supergoed hoe je het niet-roken volhoudt. En inderdaad het is beter om lekker te ruiken dan naar rook.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   februari 1, 2022 at 9:23pm

   Wel deze deal die ik dus met mezelf gemaakt heb, heeft me echt wel geholpen. Ondertussen ben ik zo ver gekomen dat het mij niet echt meer opvalt als mijn vriend naar buiten gaat om te roken. De eerste dagen was verschrikkelijk, maar dan dacht ik steeds: goodiebox, goodiebox, …. Het werkte toch.

 4. sandra

  januari 28, 2022 at 6:00am

  Wat een goede deal dat je met jezelf gesloten hebt! En inderdaad veel goedkoper dan sigaretten

  • Auteur

   EvenDelen.be

   februari 1, 2022 at 9:24pm

   Ja Sandra, het is zeker een stuk goedkoper. Jezelf voor een keuze stellen en dan achter je keuze blijven staan is een goed ding moet ik zeggen.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!