Goodiebox – Applaud Yourself Box – Wat zit erin?

De Goodiebox voor februari 2022 draagt de naam ‘The Applaud Yourself Box‘. Toen ik de doos ontving, dacht ik onmiddellijk: ‘Wat zit er in?’. Normaal toch?! Het is wel best fijn om maandelijks een verrassingsbox te ontvangen. Mijn cadeautje aan mezelf voor elke maand ik niet rook.

Wil je weten wat er in The Welcome Box van Goodiebox zat? Klik dan ➡ HIER ⬅.

Goodiebox

De goodiebox boodschap.

Uiteraard zit er terug een mooi kaartje in deze Applaud Yourself Box. Dit zegt het kaartje deze keer:

Lieve members

Bij Goodiebox willen we jullie een staande ovatie geven. Echt waar. 

Jullie verdienen niets minder want in het afgelopen half jaar hebben zo velen van jullie je niet meer langer laten leiden door verwachtingen van anderen en schuldgevoelens. Jullie hebben moedige keuzes en beslissingen durven maken. 

Jullie hebben pleisters losgetrokken die al lang geleden losgetrokken hadden moeten worden. Je bent misschien uit een benauwde relatie gestapt, je hebt eindelijk die baan op durven zeggen, je hebt de sprong gewaagd om je dromen te volgen, zonder spijt. Je hebt de mening van anderen de kop ingedrukt (misschien heb je het zelfs uitgesproken) en dat werpt vroeg of laat zijn vruchten af.

Merk je al dat je wat meer lacht? Haal je dieper adem? Sta je recht op en ontspan je je schouders meer? Dit is jij die een betere versie van jezelf wordt. Ja, we zien je en je straalt.

Dus geef jezelf een applaus. Neem deze tijd en breng hem door met de grootste ster die je kent - JIJ!

Team Goodiebox

Deze producten zitten in de Goodiebox van februari.

De Goodiebox van februari 2022 draagt dus het thema: Applaud Yourself. Hieronder kunt u de 5 producten terugvinden die voor dit thema werden samengesteld.

1 – TEEEZ – Vegan Lip gloss – Beautiful Bad Habit – 5 ml.

Goodiebox

Winkelwaarde:

Adviesprijs zou 21 € bedragen en bij nazicht blijkt dit te kloppen.

Productomschrijving:

Deze glans kan een ‘slechte gewoonte’ worden genoemd, maar het is verre van een slechte zaak. Het is een super hydraterende vegan lipgloss verrijkt met zonnebloemolie, camelinaolie en rozemarijnextract. Wat betekent dat je lippen er glanzend en vol uitzien!

Ingrediënten:

Polybuteen, pentaerythrityltetraisostearaat, ethylhexylpalmitaat, siliciumdioxide-dimethylsilicaat, calciumnatriumborosilicaat, Camelina sativa-zaadolie, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, Helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, tocoferylacetaat, cithinezuur, lecithine, ascorbypalmzuur Mica, synthetisch fluorflogopiet, calciumaluminiumborosilicaat, silica, capryl-/caprinetriglyceride, fenoxyethanol, tropolon, tinoxide, aroma (smaak). Kan bevatten: Ci 77891 (titaniumdioxide), Ci 77491 (ijzeroxiden), Ci 77492 (ijzeroxiden), Ci 77499 (ijzeroxiden), Ci 77742 (mangaanviolet), Ci 42090 (Blue 1 Lake) , Ci 19140 (geel 5 meer), Ci 15850 (rood 7 meer), Ci 15850 (rood 6).

2 – GOLD – Texturizing Spray Wax – 75 ml

Goodiebox

Winkelwaarde:

De prijs bedraagt € 26 voor 200 ml. Dit kleiner model, zijnde 75 ml komt op € 17. Na een beetje googelen blijkt deze prijs te kloppen.

Productomschrijving:

Wil je dat spectaculaire volume? Hier heb je geen geavanceerde stylingsessie voor nodig, gebruik gewoon deze texturerende spraywax van Gold. Spray gewoon gelijkmatig op droog haar, zorg dat je vanuit alle richtingen sprayt. Tip: Ga altijd stap voor stap om het gebruik van te veel product te voorkomen. Werkt perfect als het haar niet fris gewassen is en is ideaal om gedurende de dag bij te werken.

Ingrediënten:

Dimethylether, Alcohol Denat., Aqua, Peg-8, Vp/Va-copolymeer, Peg-32, Peg-40, Gehydrogeneerde Castorolie, Panthenol, Gehydrateerd Silica, Parfum.

3 – KNDR Calm Kind Mist – 35 ml

Goodiebox

Winkelwaarde:

Volgens Goodiebox is de winkelwaarde € 29,55 echter staat hij op de site van KNDR aan €20,95.

Productomschrijving:

De geweldige mensen van KNDR zijn de breinen achter deze alcoholvrije en super hydraterende mist. Gebruik de mist als foundation of als finishing touch voor je routine – bewaar je nieuwe BFF in je tas zodat je je make-uplook kunt opfrissen en je gezicht de hele dag kunt hydrateren. De formule is verrijkt met het anti-aging hero-ingrediënt Postelein en de fontein van hydratatie: hyaluronzuur.

Ingrediënten:

Aqua/Water/Eau, Dipropyleenglycol Dibenzoaat, Ethylhexylglycerine, Butyleenglycol, Hamamelis Virginiana (Toverhazelaar) Extract, Portulaca Oleracea (Postelein) Extract, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Blad Extract, Fenoxyethanol, Hyaluronan, Dexpancifera, (Cocos Nuthenol) Water, Parfum/Geur.

4 – TERRE DE MARS Imminence Body Nourishing Milk – 100 ml

Goodiebox

Winkelwaarde:

Deze is te verkrijgen aan € 25.

Productomschrijving:

Zin in een vrolijke, romige cappuccino? Terre De Mars is je barista vandaag en zorgt voor zowel de melk als de koffie met deze bodymilk vol koffie-extract, aloë vera en zonnebloemolie. Verwen dus je vermoeide winterhuid met deze verzorgende kop koffie.

Ingrediënten:

Aqua (water), glycerylstearaat, butyrospermum parkii (shea)boter, capryl-/caprinetriglyceride, glycerine, cetearylalcohol, olea Europaea (olijf)fruitolie, ceteareth-20, benzylalcohol, ceteareth-12, cetylpalmitaat, carbomeer, allantoïne , Ethylhexylglycerine, Dehydroazijnzuur, Kaliumhydroxide, Parfum (Geur), Tocoferol, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Limoneen, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Linalool, Pelargonium Graveolens Extract.

5 – Æther Parfums – SupÆr Æther – 10 ml

Winkelwaarde:

Het parfum is te koop aan 58,33 euro voor 30 ml, dit is een spuitflacon van 10 ml.

Omschrijving:

SupÆr is een uniek unisex subtiele, bijna tastbare, verslavende geur die de magnetische houtise iso E supermolecule bevat gecombineerd met ethylacetaat, fenyloxyde en menthanylacetaat. Deze zorgen voor een feromoon effect.

Wat vind ik van deze box?

De lip glos van TEEEZ heb ik ondertussen even uitgetest en is wat een lip glos hoort te zijn. Perfect van structuur en dus geen plakboel. Ik hou wel van deze subtiele kleur. Hij is ook geschikt om er lipstick mee af te werken.

De Texturizing Spray Wax van Gold vind ik zo’n leuke verpakking. Hoewel deze er mooi goud uitziet, is het product gelukkig kleurloos. Ook zitten er geen glittertjes in, wat ik alweer goed vind. Het parfum is zeer subtiel. Ik hou er niet echt van als mijn haarspray haast feller gaan ruiken dan mijn subtiel parfum. Ik hou van het effect van dit product op mijn haren en zal het zeker gebruiken.

De Calm Kind Mist van KNDR vond ik heel aangenaam. Ook vind ik het super dat het zowel een foundation mist is als een setting spray. Heeft een goed hydraterend effect. Dit ga ik zeker gebruiken!

De Imminence Body Nourishing Milk van TERRE DE MARS is een goed hydraterende bodymilk. Echter vond in het parfum voor mij persoonlijk nogal overheersend. Gelukkig trekt de geur best vrij snel weg. Ik zal hem gebruiken maar ik zou deze bodymilk niet onmiddellijk mijn favoriet noemen.

SupÆr Æther van Æther Parfums is een parfum waar ik even moest aan wennen. Toch blijft de geur lang hangen wat goed is. Regelmatig ruik ik overdag subtiel het parfum en denk ik toch bij mezelf: anders en even wennen maar toch verleidelijk. Ook vind ik de spuitflacon schitterend.

Dit was hem dan, de Goodiebox van februari met het thema ‘The Applaud Yourself Box’. Leuk om alle producten hun plaatsje te geven. Ik ben al benieuwd wat het thema voor volgende maand zal zijn.

Met welk cadeau zou jij jezelf graag verwennen deze maand?
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Goodiebox – Applaud Yourself Box – Wat zit erin?

 1. Caroline

  maart 11, 2022 at 8:40am

  Dat ziet er goed uit. Ik verwen mijzelf deze maand met een gezichtsbehandeling bij een salon.

 2. Nicole Orriëns

  maart 1, 2022 at 3:41pm

  Ik zou mezelf graag verwennen met een nieuwe ereader, want de oude laadt niet meer goed op, en de Kindle versie is toch erg onhandig.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 1, 2022 at 4:02pm

   Ja ik had gelezen dat je e-reader het niet echt meer deed en dat je terug je Kindle gebruikt nu. Dan is het misschien toch leuk om jezelf even in de watten te leggen niet?

 3. bookstamel

  februari 28, 2022 at 12:48pm

  Wat een toffe titel van de box. Ik heb heel lang de jouwbox gehad die vond ik echt super leuk! Het nadeel van de boxen vindt ik alleen dat ik op een gegeven moment een hele grote verzameling had en de helft niet gebruikte. Gebruik jij alles uit deze box?

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 1, 2022 at 4:03pm

   Soms geef ik wel eens iets aan mijn schoonzus. Ik heb deze Goodiebox nog niet zo lang. Het is nog afwachten hoe lang ik deze box ga nemen. Ik verander nogal eens graag.

  • Janet

   maart 4, 2022 at 10:40pm

   Wat een leuke box zeg. Ik kan me voorstellen dat het elke keer weer een feestje is om de box te ontvangen en alles uit te pakken.

  • Auteur
 4. sandra

  februari 24, 2022 at 6:58am

  Fijn om al te lezen wat je ervan vond. De mijne wordt vandaag geleverd en ik kijk er alvast naar uit!

  • Auteur

   EvenDelen.be

   februari 24, 2022 at 8:28am

   Ik vind het ook altijd iets om naar uit te kijken. De doosjes op zich vind ik ook altijd zo mooi. Ik gebruik die om mijn make up in op te bergen.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!