Fit de zomer tegemoet met Wonder Core

De lentekriebels geven mij altijd zin om te bewegen, zin om terug wat te gaan sporten. Uiteraard wil ik nu meer gaan doen dan gaan wandelen met de honden. Ik zou graag terug een goede fysieke conditie willen opbouwen en me zo een stuk gezonder voeler. Om fit de zomer tegemoet te gaan koos ik voor de producten van Wonder Core die nu te verkrijgen zijn bij Orangeshop.eu.

Summer, here we come!

Fit de zomer tegemoet met WonderCore

Fit de zomer tegemoet … maak komaf met de Corona kilo’s.

Nog een paar maanden en dan is het volop zomer. Misschien heb jij wel een leuke zomervakantie op de planning staan?

Als men denkt aan de zomer dan denkt men aan een lekkere cocktail op een terrasje, een zonnige wandeling aan het strand, fleurige kleedjes en leuke rokjes, open sandaaltjes en wie wil er nu niet stralen in bikini en vol zelfvertrouwen het water induiken?

De meeste maatregelen van Corona zijn ondertussen achter de rug en het is net of de wereld stilaan wakker wordt na een hele lange winterslaap. Stap voor stap bouwen we terug aan een normaal ritme en heel wat mensen willen eindelijk komaf maken met die vervelende Corona kilo’s en zich terug goed voelen in hun vel. Sport je niet graag in een fitnesscentrum? Geen nood want het ruime assortiment van Wonder Core zorgt ervoor dat je thuis ongestoord kan sporten op je eigen niveau.

De Wonder Core 2 Fitness Device – Een 6-in-1 fitnessapparaat voor in huis die je helpt bij jouw dagelijkse workout!

Fit het hele jaar door.

Ik moet bekennen, ik ben niet echt het type dat een paar keer per week naar het fitnesscentrum gaat. Persoonlijk train ik liever thuis. Het is net of ik thuis gewoon meer zuurstof binnen krijg terwijl ik me in een fitnesscentrum snel claustrofobisch ga voelen met als gevolg dat ik het al snel opgeef. Ook voel ik me thuis veel beter op mijn gemak. Ik heb liever niet te veel ogen op mij terwijl ik me al puffend in het zweet werk.

Het fijne aan thuis sporten is dat je kan sporten wanneer jij er zin in hebt. Je moet naar niets of niemand kijken. Je kan fijn op je eigen ritme je fysieke conditie naar omhoog krikken. Heb ik zin om even 20 minuutjes buikspieroefeningen te doen, dan doe ik dat gewoon. Ik ben blij dat ik met Wonder Core lekker thuis kan sporten.

Ook interessant: 13 tips om stress te verminderen.

De Wonder Core Aerobic step, Fitness Hoelahoep en Buikspierwiel.

Aerobics, Stretch Yoga of Zumba met Wonder Core.

Trainen doe ik het liefst met muziek. Het is net of muziek alles makkelijker maakt en zorgt voor meer doorzettingsvermogen. Hierdoor gaat mijn voorkeur uit naar stretch yoga, aerobics of zumba.

Om hiermee thuis van start te gaan heb je een aantal basisproducten nodig die je helpen tijdens de training zoals de Wonder Core Yoga Mat, Wonder Core Neoprene Dumbbell van 0,5kg, 1 kg of 2 kg en een Wonder Core Power Loop Band te verkrijgen in de sterktes licht, middel en zwaar.

De Wonder Core Twin Color Yoga Mat, Neoprene Dumbbell 1 kg en Power Loop Band

Wonder Core, hét fitnessmerk voor thuis.

Wonder Core is hét fitnessmerk met kwalitatief hoogstaande sportproducten, speciaal ontworpen om thuis te gebruiken. Met de verschillende producten kan iedereen gemakkelijk en comfortabel het hele lichaam trainen. Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan fitnessaccessoires en apparaten die geschikt zijn voor elk fitnessniveau.
Wonder Core Yoga Mat + Wonder Core Balance Ball

Voor alle sportartikelen van Wonder Core ga je naar Orangeshop.eu. Hier vind je het meest uitgebreide assortiment van zowel kleine en grote sport accessoires als fitness apparaten voor thuis. Dankzij de ruime keuze ben jij klaar om te gaan sporten. Dus kom van de bank af en start met bewegen!

Waarom kiezen voor Orangeshop.eu?

Orangeshop.eu is dé webwinkel met unieke producten. Huishoudelijke apparaten, beautyproducten, gadgets, zoveel zaken om je het leven gewoonweg makkelijker te maken EN fitnessapparatuur. En omdat ik op zoek was naar fitnessapparatuur, nam ik een kijkje op hun website. Zo kwam ik terecht bij hun assortiment WonderCore.

Wat mij vooral nog extra aanspreekt bij Orangeshop.eu is de service. Heb je vragen, dan staat er altijd wel iemand klaar om je verder te helpen. Ik hou ervan om bij een webshop dezelfde persoonlijke service te krijgen dan bijvoorbeeld in een winkel. Wat ik persoonlijk leuk vind aan een webshop is dat ik rustig alle producten kan bekijken.

Ook goed om weten is dat ze snelle levertijden hebben die je perfect via de track & trace kan opvolgen.

Is Orangeshop.eu duurzaam?

Bij Orangeshop streven ze naar duurzaamheid en dat sprak me uiteraard onmiddellijk aan. Zo hergebruiken ze kartonnen dozen en kan het dus zijn dat jouw pakje geleverd wordt in een hergebruikte doos. Dozen die niet meer geschikt zijn voor hergebruik gaan door de versnipperaar zodat de doos een nieuw leven krijgt als vulmateriaal om de producten tijdens het transport te beschermen tegen eventuele schade.

Geniet nu van een korting van 10% op het assortiment aan de hand van de kortingscode EVENDELEN10.
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Fit de zomer tegemoet met Wonder Core

 1. Gea

  april 4, 2022 at 9:42am

  Door mijn chronische pijn wandel en fiets ik eigenlijk alleen nog. Maar wat een leuke dingen staan er tussen

 2. Rachel

  maart 30, 2022 at 9:32am

  ik mag niet meer sporten na intensief gesport te hebben (7 dagen per week 4 tot 6 uur per dag ) en daar anorexia aan over gehouden te hebben 😉 wel een leuk artikel 😉

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 4, 2022 at 11:38am

   Het spijt me dit te horen. Vele jaren terug trainde ik ook veel te hard. Ik combineerde 2 gevechtssporten en trainde ook elke dag 3 uur aan een stuk zonder supplementen te nemen. Dit zorgde voor een fysieke burn-out en hierdoor kon ik heel lang niet meer sporten. Dat is ook één van de redenen dat ik nu graag thuis sport, volledig op mijn eigen tempo rustig terug een conditie opbouwen.

 3. Mieke | Mieks Mind

  maart 29, 2022 at 8:23am

  Ik ben blij dat ik juist weer de sportschool ik kan en dat ik niet meer thuis hoef te trainen, dus ik kies echt voor de sportschool!

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 4, 2022 at 11:40am

   Het is uiteraard leuk om naar de sportschool te gaan, echter ontbreekt mij de moed om er effectief te geraken als je begrijpt wat ik bedoel. Dus zette ik de stap naar thuissporten en ik moet zeggen dat ik er echt mijn draai in vind.

 4. Tania

  maart 25, 2022 at 5:34pm

  de laatste tijd sukkel ik wat met mijn gezondheid dus niet echt motivatie buiten wandelen natuurlijk

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 4, 2022 at 11:41am

   Het spijt me dit te horen en ik hoop dat je gezondheid heel snel de goede weg opgaat en dat je je terug veel beter in je vel kan voelen.

 5. Janet

  maart 25, 2022 at 4:19pm

  Ik ken het merk niet, maar ik kan helaas al een tijdje niet sporten door een blessure. Hopelijk snel weer. Zumba en Yoga lijkt me leuk om te doen.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 4, 2022 at 11:42am

   Ik hoop dat je blessure snel genezen is. Sommige dingen hebben echt wel tijd nodig en dan moet je je lichaam die tijd gunnen. Ik wens je een spoedig herstel toe.

 6. Caroline

  maart 23, 2022 at 4:58pm

  Mooie producten! Nu nog de motivatie zien te vinden om ook echt van de bank te komen.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 24, 2022 at 9:52am

   Volledig mee eens, maar eens ik er mee start ben ik daarna toch zo blij en heb ik het gevoel dat ik meer energie heb om de dag door te komen.

 7. Tessa

  maart 22, 2022 at 7:46pm

  Heel veel sport plezier! Mijn voorkeur is de sportschool omdat je dan meer keus hebt qua apparatuur

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 23, 2022 at 6:27pm

   Dankjewel, ik geniet volop van mijn dagelijkse work-out die ik stap voor stap wat kan opbouwen met mijn favoriete muziek op de achtergrond.

 8. Wanda

  maart 22, 2022 at 7:13pm

  Knap dat je de discipline kunt opbrengen om thuis te sporten. Ik begin vaak heel enthousiast om dan al vrij snel op te geven.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 23, 2022 at 4:59pm

   Ik hou het meestal niet uit als ik start bij een fitnesscentrum, wat uiteindelijk spijtig is voor mijn portemonnee. Thuis gaat het makkelijker; ik doe het wanneer het past en moet er de deur niet voor uit.

 9. Tomas

  maart 22, 2022 at 11:32am

  Interessant zeg! Ik sport nu ook van uit huis. Staan een paar leuke dingen tussen die ik ga aanschaffen.

  • Auteur
 10. Nicole Orriëns

  maart 22, 2022 at 10:57am

  Ik zou eigenlijk ook krachttraining moeten doen, maar ik kan me zelf er niet toe zetten. Zes keer per week hardlopen moet maar genoeg zijn.

 11. Linda Meester

  maart 22, 2022 at 9:31am

  We stappen de auto uit en gaan meer op de fiets, hard werken in de tuin en ik hoop de winterkilo’s weer kwijt te zijn voor het weer herfst wordt

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 23, 2022 at 4:50pm

   Ja in de tuin werken zorgt ook voor een fijne beweging. Ik heb een fiets, maar gebruik hem veel te weinig. Deze zomer ga ik mijn fiets wel eens volledig laten nakijken zodat ik het mooie Limburg ook met de fiets kan gaan verkennen.

 12. sanneke324

  maart 21, 2022 at 10:07pm

  Interessant al die thuis producten voor de fitness. Ik zocht daar onlangs nog naar. Fijn dat je ze zo snel helpen wat zeker nodig is.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 23, 2022 at 4:40pm

   Ik vond het fijn dat ik super snel een reactie terug kreeg nadat ik ze had gecontacteerd met een paar vraagjes. Het maakt het shoppen een stuk persoonlijker.

 13. Linda Swinkels

  maart 21, 2022 at 7:02pm

  Wat een handig artikel om thuis mee aan de slag te gaan.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 23, 2022 at 4:38pm

   Ik vind ze ook heel handig. Ook nemen ze niet veel plaats in beslag wat ik toch ook wel een voordeel vind.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!