De nieuwste keukentrends van FotoCadeau.nl

Vorig jaar hebben we op de bovenverdieping een kamer omgevormd tot kleine keuken zodat we ook daar iets kunnen klaarmaken en een lekkere kop koffie of thee kunnen zetten. Hoewel deze ruimte mooi en praktisch afgewerkt werd, miste het toch wat kleur. Een mooie blikvanger is wat we nodig hadden, iets wat de keuken compleet zou maken. Ik was dan ook super enthousiast toen ik kennis maakte met de nieuwste keukentrends van FotoCadeau.nl.

De nieuwste keukentrends van FotoCadeau.nl

Op de website van FotoCadeau.nl vond ik leuke interieurtips voor de keuken zoals een handig spatscherm met foto, een uitzonderlijke inductiebeschermer, kwaliteitsvolle placemats, mooie (magische) mokken, foto onderzetters in verschillende vormen, handige snijplanken met foto maar ook prachtig keukenbehang, en zoveel meer.

Ik had eerlijk gezegd geen idee dat er zoveel mogelijkheden waren om je keuken uniek te maken. Wat zou ik kiezen om mijn keuken te pimpen? Had ik ineens keuzestress? Het mooie aan de webshop van FotoCadeau.nl is dat ze mooie afbeeldingen tonen met voorbeelden. Zo heb je toch al een idee hoe het resultaat er zal uitzien. Uiteindelijk had ik mijn eigen top 3 in gedachte.

Mijn persoonlijke top 3.

Fotobehang speciaal voor in de keuken.

Het fotobehang is een echte blinkvanger voor in de keuken. Dit speciale Airtex behang is speciaal ontworpen voor in de keuken. Zo is het uiterst makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, maar is het ook nog eens hitte- en waterbestendig, brandvertragend en krasvast. Dit behang scheurt en kreukt niet en is makkelijk te plaatsen. Wens je het later ergens anders op te hangen? Geen probleem, dit speciale behang kan je achteraf makkelijk in één geheel terug verwijderen en ergens anders hangen. Verhuisplannen? Je neemt je favoriete keukenbehang gewoon mee!

Ontvang nu 30% lentekorting op je favoriete keukenbehang met de kortingscode SD30.
Keuken Fotocadeau.nl
FotoCadeau.nl – Keukentrends – Fotobehang keuken.

Placemats met je eigen design.

Placemats bedrukken op de website van FotoCadeau is super simpel. Upload je foto naar keuze en kies uit maar liefst 10 verschillende formaten. Zo kan je kiezen tussen:

 • 30 x 20 cm
 • rond 30 cm
 • 35 x 25 cm
 • 40 x 30 cm
 • 40 x 40 cm
 • 45 x 30 cm
 • rond 40 cm
 • 50 x 50 cm
 • rond 50 cm
 • 60 x 40 cm

De placemats van FotoCadeau.nl zijn gemaakt van vinyl materiaal wat wil zeggen dat je er gerust warme borden op kan neerzetten. Ook zijn ze makkelijk proper te maken met een vochtige doek. Ze zijn niet alleen super handig in de keuken maar ook heel decoratief. Ideaal om cadeau te geven voor Vader- of Moederdag!

Tijd om creatief te zijn, want momenteel ontvang je 30% lentekorting met de kortingscode SD30.
Keuken Fotocadeau.nl
FotoCadeau.nl – Keukentrends – Placemats in verschillende formaten.

Originele inductie beschermers – fornuisafdekplaten.

Een origineel een handig concept: FotoCadeau.nl heeft verschillende fornuisafdekplaten. Deze inductie kookplaat beschermer is een dunne plaat gemaakt van vinyl. Deze handige beschermer is niet alleen heel mooi om te zien, maar beschermt je kookplaat ook tegen krassen en vuil. Je kan hem gebruiken om je kookplaat te beschermen en als mooie blikvangen maar ook is deze ideaal als je bijvoorbeeld een kleine keuken hebt. Ook is hij verkrijgbaar is verschillende formaten, zodat je altijd het juiste formaat voor jouw kookplaat kan vinden.

Ontvang nu 30% lentekorting op deze unieke fornuisafdekplaten met de kortingscode SD30.
Keuken Fotocadeau.nl
FotoCadeau.nl – Keukentrends – Inductie beschermer / fornuis afdekplaat.

Ik koos voor een leuk set placemats + review.

Waarom koos ik voor de FotoCadeau placemats?

Als het op placemats aankomt, heb ik altijd al wat problemen gehad. Ofwel vond ik ze te klein, ofwel te dun ofwel niet mooi. Dus kocht ik ze maar niet.

Maar bij FotoCadeau.nl ging er een nieuwe wereld voor me open. Eerst en vooral was ik onder de indruk over de beschikbare formaten die ze aanbieden. Eindelijk vond ik placemats die groot genoeg zijn.

Uitzonderlijke kwaliteit.

Het eerste wat me opviel bij het uitpakken van mijn nieuwe placemats was de uitzonderlijke kwaliteit. De placemats werden opgerold geleverd. Eerst dacht ik dat deze misschien wat zouden krullen, maar niets was minder waar. Door het hoogwaardig vinyl lagen deze onmiddellijk perfect vlak op de tafel. De onderzijde van de placemats is voorzien van antislip. Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van deze placemats!

Prachtige prints.

Voor het personaliseren van je placemats kan je makkelijk online je favoriete foto’s uploaden. Ook heb je de mogelijkheid om de kwaliteit van je foto’s te laten nakijken door de experts van FotoCadeau.nl. Zo ben je altijd zeker van een prachtig resultaat. Ik koos voor mooie natuurfoto’s en kon het uiteraard niet laten om er ook eentje te laten maken met een katachtige. Toen ik de prints op de placemats zag, was ik volledig onder de indruk want alle placemats waren gewoonweg prachtig. Ik heb al heel wat complimenten gekregen van vrienden en familie!

Keuken Fotocadeau.nl

Keuze uit verschillende formaten.

De placemats zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo vind je gegarandeerd de ideale placemat! Ik koos een groot formaat omdat je dan ook makkelijk je glas of een tweede bordje op je placemat kan plaatsen. Wil je een mooi koffiehoekje maken dan kan je dit ook doen met een placemat waar je jouw koffiezet, koffie en mokken kan op zetten. Zo blijft je aanrecht altijd proper, zonder risico op krassen.

Keuken Fotocadeau.nl

Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag?

Ben je op zoek naar een mooie gepersonaliseerd cadeau voor moederdag? Misschien één van de verschillende fornuisafdekplaten met een foto van de ganse familie? Leuke magneten voor op de koelkast? Of misschien ontwerp jij wel een prachtig tafelkleed als blikvanger?

Neem zeker even een kijkje op FotoCadeau.nl en laat je inspireren.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “De nieuwste keukentrends van FotoCadeau.nl

 1. Rachel

  mei 18, 2022 at 10:06am

  weer hele leuke dingen zo te zien :D. ons huis hangt al vol maar de keuken nog niet dus wie weet

 2. Fallon

  mei 3, 2022 at 10:04am

  Super mooi! Jammer dat ik geen inductie kookplaat heb anders had ik het wel geweten!

 3. frederique

  april 28, 2022 at 8:31pm

  Wat handig dat je het behang ook eraf kunt halen en weer kunt gebruiken. Inderdaad ideaal als je verhuist en ziet er mooi uit.

 4. Linda schrijft ' t op

  april 27, 2022 at 8:25am

  Je keuken is nu echt helemaal compleet en gezellig geworden! Ik vind de persoonlijke placemats ook erg leuk.

 5. Nicole Orriëns

  april 27, 2022 at 8:14am

  Vooral het fotobehang vind ik erg leuk omdat je daarmee snel en makkelijk je keuken iets bijzonder geeft vind ik.

 6. Nicole Orriëns

  april 27, 2022 at 8:13am

  Dit lijkt me zeker erg leuk voor moederdag. Mijn favoriet is dat foto behang. Daarmee geef je je keuken echt een leuke look in een handomdraai.

 7. Sanne

  april 26, 2022 at 9:39pm

  Oh dat vind ik nu eens origineel voor een keuken. Is het ook handig aan te brengen?

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!