Geurwolkje – Cafeïne vrije De-Stress thee

Sinds kort heb ik een nieuw rustmoment gevonden. Iets simpel, waar ik nu echt de tijd voor neem. Ik drink voortaan meer thee. Echter ben ik niet zo zot op de standaard klassieke theesoorten die je overal kan kopen. Dus ging ik op zoek naar theemengelingen en zo kwam ik terecht bij de cafeïne vrije De-Stress Thee van Geurwolkje.

De-Stress thee Geurwolkje
De-Stress Thee – Bloemenpracht – 100 % biologische thee – cafeïne vrij

Wie is Geurwolkje?

Robert & Tamsyn zijn de co-founders van Geurwolkje. Twee jonge en gedreven ondernemers met een duurzame missie: feel good, smell good and be happy! Ze geloven er steevast in dat ontspanning DE SUPERKRACHT is die mensen in staat stelt te bereiken wat ze écht willen in het leven. Hoezo? Wel ontspanning maakt ons vriendelijker, sneller, meer gefocust, gezonder en slimmer volgens Robert & Tamsyn. Hoeveel mooier zou de wereld niet zijn als we allemaal meer ontspannen waren? Een heel goed punt volgens mij.

Persoonlijk houd ik ontzettend van het gamma van Geurwolkje. De producten zijn fijn op elkaar afgestemd en allen in teken van ontspanning. Zo kan je op hun webshop terecht voor design aroma diffusers, etherische olie, natuurlijke verzorgingsproducten, geurkaarsen, spirit burns, roomsprays, …

Thee drinken is goed voor je!

Om de dag mee te starten, drink ik altijd een tas koffie. Dit is nu eenmaal een jarenlange gewoonte. Vroeger dronk ik de hele dag koffie tot mijn arts me liet weten dat te veel koffie niet zo gezond was voor mij.

De laatste jaren ben ik na mijn ochtendkoffie overgeschakeld op thee omdat ik merkte dat te veel cafeïne effectief niet zo goed voor me was. Ik liep zenuwachtig rond en het was niet bevorderlijk voor mijn nachtrust. Ik kan het iedereen aanraden om over te stappen naar het drinken van thee.

De De-Stress thee van Geurwolkje is gewoonweg … heerlijk!

Het is niet makkelijk om als koffiedrinker over te schakelen naar thee. Ik had er namelijk best moeite mee omdat ik de standaard klassieke theesoorten niet echt lekker vond. En het is nu ook weer niet de bedoeling dat je maar suiker blijft toevoegen om de smaak wat aangenamer te maken.

De-Stress thee Geurwolkje
De-Stress thee – Bloemenpracht – wat een mooie thee!!!

Toen ik op zoek ging naar theemelanges kwam ik terecht bij Geurwolkje. Wat me onmiddellijk aansprak, is dat hun thee gamma cafeïne vrij is, maar ook 100% biologisch, fair trade en vegan is.

Je kan kiezen tussen onderstaande melanges van de Geurwolkje De-Stress thee:

Bloemenpracht
Slaap lekker
Zuiveren
Ademen
Kruidenhofje
Sterrenmix

Ook interessant: 13 tips om stress te verminderen.

Geurwolkje De-Stress Thee Bloemenpracht

Ik koos om de De-Stress Thee Bloemenpracht uit te proberen. Deze thee is een verzameling van lavendel, rozenbloesem, kamille, goudsbloem, korenbloem en citroengras. Zoals je op onderstaande foto duidelijk kan zien, het is een ontzettende mooie kleurrijke thee. Toen ik het pakje opendeed was ik al meteen verkocht. Ook is de smaak zo aangenaam dat toevoegen van suiker niet nodig is.

Bloemenpracht – Wat een uitzonderlijke mooie thee

Bloemenpracht wordt je aangeraden als je heerlijk wil genieten en je ontspannen. Ideaal voor een diepe nachtrust of als je je wat futloos voelt.

Ik heb ontzettend genoten van de zachte smaak van deze thee. Het is net of hij voor mij gemaakt werd. Het parfum van de thee deed me wegdromen, het was net of ik me in een heerlijke bloemenweide bevond. Ideaal omdat ik ontzettend houd van bloemen!

Quality Time

Thee drinken is voor mij altijd al iets speciaals geweest. Misschien komt dat omdat ik niet zo houd van de klassieke thee en dus altijd op zoek ga naar de pareltjes. Thee drinken is dan ook iets waar ik de tijd voor neem. Ik geniet van het maken van de thee, snuif de lekker geuren op tijdens de bereiding. Dan zoek ik mij een gezellig plaatsje op in huis om ongestoord van mijn Me-Time moment te genieten. Gezien ik dus nogal kieskeurig ben als het op thee aankomt, ben ik blij dat ik kruidenthee van Geurwolkje heb ontdekt. Elke kop is puur genieten!

Bloemenpracht, Slaap lekker, Zuiveren, Ademen, Kruidenhofje of Sterrenmix ... welke zou jij kiezen?
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Geurwolkje – Cafeïne vrije De-Stress thee

 1. Dirk

  april 9, 2022 at 12:24pm

  Ik heb deze thee ook al gedronken. Echt een aanrader!

 2. wendysleven1

  maart 24, 2022 at 1:37pm

  Ik wist niet dat geurwolkje ook thee verkocht, ik ken ze alleen van de oliën en diffusers. En deze ziet er niet eens uit als thee, het lijkt wel een boeketje droogbloemen. Eens kijken of ze voor mij ook een lekker smaakje thee hebben

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 8, 2022 at 10:54am

   Vroeger lustte ik niet echt thee. Misschien vind ik deze zo lekker omdat er geen cafeïne in zit, geen idee. Maar deze thee van Geurwolkje drink ik nu dagelijks.

 3. Deborah Hamar

  maart 23, 2022 at 2:00pm

  Ooh alleen al de kleuren en samenstelling van deze thee zijn al een plaatje. Die zou je toch gewoon zo ten toon willen stellen in je keuken of woonkamer? haha. Ben benieuwd naar de smaken. Ik ben nog niet bekend met Geurwolkje dus ga snel eens een kijkje bij ze nemen op de site.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 8, 2022 at 10:51am

   Omdat ik de smaak ‘bloemenpracht’ zo lekker vond, heb ik ondertussen ook alle andere soorten in huis gehaald. En ik vind ze allemaal geweldig. Het is ondertussen een dagelijkse routine geworden om in de namiddag en de avond te genieten van deze theemengelingen. Zelfs mijn vriend drinkt nu ook thee, iets wat hij vroeger nooit deed.

 4. Nicole Orriëns

  maart 18, 2022 at 1:07pm

  Ik vind het er zo mooi uit zien met al die kleurtjes! En dat het dan ook nog helpt tegen stress. Win-win dus : )

 5. Linda Swinkels

  maart 16, 2022 at 5:24pm

  Ik heb van Geurwolkje de Sterrenmix, heel erg lekker. Ik heb er speciaal een zeefje voor gekocht

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 17, 2022 at 10:47am

   Ik gebruik een zeefje in de vorm van een lepeltje. Ik dacht de Sterrenmix eventueel te bestellen voor mijn partner die nogal last heeft van zijn sinussen. Misschien helpt het wel.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 17, 2022 at 10:46am

   De laatste tijd ben ik echt meer thee gaan drinken. Ik kan er echt van genieten. Groene thee met cranberry of sinaasappel moet ik dan toch ook eens proeven.

 6. www.jouvence.nl

  maart 16, 2022 at 2:55pm

  Ik wist niet dat ze ook thee hadden, ik zou voor slaap lekker gaan. Ik ken Geurwolkje trouwens alleen van de diffussers.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 17, 2022 at 10:45am

   De Slaap Lekker wil ik zeker ook eens proberen. Ik vind hun producten wel leuk op elkaar afgestemd, alles in teken om lekker te relaxen.

 7. Elena-Katerina Pirmouss

  maart 16, 2022 at 12:36pm

  Deze thee ziet er zo lekker uit. Ik kan geloven dat hij ook aangenaam ruikt. Echt iets voor mij want ik ben gek op lekkere thee.

 8. Tomas

  maart 16, 2022 at 8:55am

  Thee is sowieso lekker! Maak vaak thee met gember en citroen. Ben je ook al bekend met Matcha?

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 16, 2022 at 9:01am

   Matcha, ik heb het eerlijk gezegd even moet opzoeken. Toen ik het op de foto zag, herkende ik het wel maar ik heb deze thee nog niet gedronken. Daar moet ik dus even werk van maken. Bedankt voor de tip Tomas!

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!