Mijn favoriete muziek

Hierbij deel ik graag met jullie mijn favoriete muziek. Er zit niet echt een volgorde in onderstaande songs. Maar mijn top song aller tijden is altijd Hotel California van Eagles geweest. Uiteraard zet ik deze dan wel bovenaan in mijn lijstje.

Eagles – Hotel California

Ik begin graag met Eagles – Hotel California omdat dit, zolang ik weet, altijd al mijn topsong geweest is. Toevallig werd deze song ook opgenomen in het jaar ik geboren ben, 1976.


Depeche Mode – It’s no good

Lang geleden naar een onvergetelijk concert geweest van Depeche Mode. Het was de Exciter Tour op 7 oktober 2001 in het Sportpaleis te Antwerpen. Ze staan gekend voor hun elektronische muziek en hun originele clips.


The Police – Every breath you take

Wie kent er niet deze Engelse rockband met Sting als leadzanger.


Imagine Dragons – Natural

Dit is één van mijn favoriete powersongs. Staat ook altijd op mijn playlist in de wagen.


George Michael – A different corner

In mijn opinie heeft George Michael een van de mooiste stemmen en kan prachtige live performances geven. Ik kies hier dan ook voor een live versie.


Annie Lennox – I put a spell on you

Met haar prachtige stem covert Annie Lennox hier ‘I put a spell on you’. Het origineel werd uitgebracht in 1956 door ‘Screamin’ Jay Hawkins’. De versie van Annie Lennox werd gebruikt als intromuziek van de film ‘Fifty Shades of grey’. Annie Lennox is vooral bekend als zangeres van de groep Eurythmics.


Queen – Breakthru

Powersong die altijd op mijn playlist in de wagen staat. De perfecte song om ’s ochtends naar te luisten op weg naar je werk.


Elton John – Your song

Uitgebracht in 1970 en het nummer dat Elton John in de spotlights plaatste. Het is een topprestatie om in 1970 een lied uit te brengen dat 51 jaar later nog steeds ontzettend gekend en geliefd is.


Jonathan Roy – Keeping me alive

Krachtig lied. Prachtige stem. Zeker de moeite waard om even naar te luisteren mocht je dit liedje niet kennen.


Lionel Richie & Kenny Rogers – Lady

Ik ben altijd al fan geweest van Lionel Richie en Kenny Rogers. Voor de volgende clip heb ik dan ook gekozen omdat ze beiden het liedje Lady zingen dat origineel werd uitgebracht door Kenny Rogers in 1980.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Mijn favoriete muziek

  1. Tine de Jong

    juli 24, 2021 at 12:58pm

    Daar zaten leuke nummers bij en die van Annie Lennox vond ik ook mooi in haar uitvoering. Ik ken deze alleen van de Creedence Clearwater Revival uit 1972. Muzikale groet erbij van mij. En op mijn Yt kanaal heb ik een afspeellijst gemaakt van alle songs die ik veel draaide en nog. Wellicht ook eens leuk voor jou om eens te luisteren bij je werkzaamheden??

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!