Over mij …

Welkom op EvenDelen.be, mijn naam is Cindy en ik startte dit blog in 2021. Hieronder een kort overzicht van de topics die ik behandel op EvenDelen.be.

Gezondheid

De topic GEZONDHEID kwam tot stand op het moment dat ik mijn baarmoeder moest laten verwijderen (hysterectomie). Omdat ik hierover niet zo veel ‘ervaringen’ vond op internet, dacht ik bij mezelf dat ik hier verandering in wou brengen. Ik startte dan ook met het delen van mijn ervaringen op EvenDelen.be

Ondertussen is de topic GEZONDHEID verder gegroeid en kan je ook artikels vinden over mijn ervaring met Pantomed tegen reflux en maagpijn, Kan een chiropractor helpen bij een frozen shoulder?, 13 tips om stress te verminderen en nog zoveel meer.

Tuin & Dier

Ik hou er van om in de tuin te werken. Zo ben gek op kleurrijke bloemen en klimplanten. Ik vind het ook fijn om hier af en toe ook een artikel over te posten.

Op dit moment steek ik dan ook veel tijd in de heraanleg van de tuin. Ik neem hier graag mijn tijd voor zodat ik zo lang mogelijk van deze heraanleg kan genieten.

Ik ben gek op dieren en ik heb een grote aantrekkingskracht op katten. Zelf heb ik 6 katten en 2 honden. Het spreekt vanzelf dat ik hier dus ook graag over schrijf.

U kan hier dus verschillende reviews van hondenweides terugvinden met leuke foto’s, maar ook algemene artikels over dieren.

Schoonheid & verzorging

Regelmatig zal je op EvenDelen.be ook een artikel zien verschijnen in de categorie SCHOONHEID & VERZORGING. Denk maar aan handige tips en leuke eerlijke reviews van producten.

Films & boeken

Ik lees ontzettend graag boeken. Hoewel ik graag thrillers lees, probeer ik ook regelmatig mijn grenzen te verleggen door andere genres te lezen. Op EvenDelen.be kan je dus ook leuke boekbesprekingen/reviews terugvinden.

Verder kan je er ook een aantal review terugvinden van film en series.

Dagelijks leven

EvenDelen.be heeft onder de topic DAGELIJKS LEVEN een aanbod aan algemene artikelen zoals eerlijke reviews, het in de kijker zetten van leuke artikelen, huishoudelijke tips, maar ook een paar persoonlijke doordenkertjes.

Uiteraard heeft EvenDelen.be nog meer te bieden. Zo verschijnen er ook regelmatig onderwerpen zoals UITSTAPJES, GAMING, …

Wens je op de hoogte te blijven van mijn artikelen dan kan je je abonneren op EvenDelen.be via onderstaande link.

Buiten dit blog ben ik ook actief op Instagram, Facebook en Pinterest, neem gerust even een kijkje.

Ik wens je nog een heel fijne dag toe.

Groetjes

Cindy van EvenDelen.be

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Over mij …

 1. Tine de Jong

  februari 12, 2022 at 9:07am

  Wat leuk om al je foto’s te zien en je ziet ook heel goed de veranderingen. Mooi om je op deze manier nog wat beter te mogen leren kennen. Zelf houd ik niet zo van eigen foto’s te plaatsen, maar zo af en toe zie jij mij wel in enige YT filmpjes verschijnen. En dieren houd ik ook veel van en al veel over hen geschreven op mijn beiden websites zowel als met weetjes of gedicht en zelfs als beeldspraak. Je deelt mooie posten die ik ook graag leest. blijf delen en posten hoor. Groetjes, Tine

  • Auteur

   EvenDelen.be

   februari 12, 2022 at 10:14am

   Hey Tine, dit zijn ontzettend lieve woorden om het weekend mee te starten. We hebben beiden een hart voor dieren en houden van de natuur. Je Youtube kanaal ‘Tine de Jong’ heeft tal van mooi filmpjes, ze zijn altijd zo puur en mooi! Geniet maar van deze mooie dag! Liefs Cindy

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!