Chewey kreeg een hondenzwembad (Action)

Iedereen heeft de laatste tijd best wat last van de hitte, ook onze honden. Dus gingen we een hondenzwembad kopen voor onze puppy (nu toch al 14 maanden) Chewey! Ons ander hondje Rex is niet zo dol op water maar wie weet …

Hondenzwembad
Chewey is gek op zijn zwembad!

Op zoek naar verkoeling.

Wat is het de laatste tijd toch ontzettend warm buiten. Waar wij wonen, hebben we tot nu toe nog steeds de beloofde regen niet mogen ontvangen, buiten een paar druppels die je haast kon gaan tellen.

Gelukkig hebben wij in onze bescheiden tuin een overdekte ruimte die verkoeling biedt. Onder deze overkapping staan twee zware lederen zetels. Het is mijn favoriete plaats om te lezen alhoewel ik de zetel wel moet delen met de honden en een paar katten die mee genieten van de schaduw.

Ondertussen zijn we ook gestart met het afbreken van onze veranda om een nieuwe te plaatsen en moet er buiten ook nog veel gedaan worden. Op tijd even uitrusten en verkoeling opzoeken is met dergelijk weer echt een noodzaak.

Hondenzwembad Action.

Maar ook merk je dat de honden last krijgen van de hitte. Ze zullen langer in de schaduw gaan liggen en komen niet elke seconde langs met de bal. Chewey vindt het geweldig als je steeds de bal weggooit zodat hij er achteraan kan hollen.

Dus kochten we vandaag een hondenzwembad bij Action. Dit zwembadje heeft een doorsnede van 1.20m en is 30 cm hoog en kost 19,99 euro. Om te starten hebben we niet echt veel water in het zwembadje gedaan omdat we het later misschien nog op een andere plaats zetten. Toch konden we niet wachten om dit cadeautje aan de honden te geven. Chewey bekeek het badje nogal achterdochtig, maar eens hij er één pot had in gezet, kon de pret niet meer op. Zoals een echte kleuter nam hij ook zijn speelgoed mee in bad. Rex zag het water niet echt zitten.

EvenDelen.be Hondenzwembad Action
Eerst even goedkeuren!
EvenDelen.be Hondenzwembad Action
Als een kleuter met zijn speelgoed in het zwembadje.

Chewey genoot er ten volle van!

Chewey sprong als een gek rond, in en uit het zwembadje. Na zijn eerste duik in het zwembadje zat hij terug vol met energie en trok hij sprintjes op het gras met telkens een sprong in het lage water.

Het was ontzettend leuk om hem bezig te zien, ik werd er zo gelukkig van en dacht bij mezelf: “Wat een prachtige aankoop!

Hoe lang dit hondenzwembad van Action zal mee gaan is nog een vraagteken, maar ik hoop op het beste. Gaat het stuk, dan zal ik zeker op zoek gaan naar een ander en beter exemplaar.

EvenDelen.be Hondenzwembad Action
Genieten.
EvenDelen.be Hondenzwembad Action
En uiteraard lekker gek doen.
Kan jij er ook zo van genieten als je huisdieren zoveel pret hebben?
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Chewey kreeg een hondenzwembad (Action)

 1. Tine de Jong

  mei 24, 2022 at 10:37am

  Geweldig om de foto’s te zien en te lezen hoe blij een hond te zien met zijn zwembad. En je zag Chewey dan ook echt genieten. Ik heb geen hond meer maar zo een badje is ideaal voor het huisdier als je er de ruimte voor zal hebben. Groetjes van mijn beiden websites want ja je kan hier maar met ene reageren.

 2. Liesbethblogt

  mei 20, 2022 at 2:40pm

  Dat zijn eens goed uitgegeven tientjes, lekkere tuin heb je ben jaloers op je kippen die passen hier niet meer.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!