Schoenen verkopen op internet kan wel eens raar en grappig verlopen.

Een grappig en kort verhaaltje om het weekend mee in te zetten.

Ik heb ontzettend veel schoenen. Tijdens mijn laatste verhuis besefte ik dat dit toch allemaal niet nodig was. Aangezien de meeste nieuw zijn, dus nooit gedragen, vond ik het best een leuk idee om deze online te verkopen. Wat heb ik moeten lachen zeg!

Ik plaatste de schoenen online voor 10 euro. Dit was een mooie prijs waar je nog een beetje kon mee spelen. Toen een dame interesse had in 3 paar, kreeg ze de schoenen aan 8 euro per stuk. Dame blij, ik blij en terug wat meer plaats in mijn kast.

Op een dag kreeg ik een bericht van een persoon die me vroeg of ik een foto kon maken met de schoen aan mijn voet. Op zich vond ik dat niet echt heel vreemd. Een schoen op een foto kan er helemaal anders uitzien dan aan je voet. Dus heb ik een foto gemaakt en doorgestuurd. Binnen een paar seconden kreeg ik een reactie terug:

"Jij hebt wel heel mooie voeten. Mag ik ook een foto van je voeten zonder de schoen?"

Dit bericht zette me even tot nadenken. Ik bekeek nog even de naam van de afzender maar ik werd er niet echt veel wijzer van of het nu over een vrouw of een man ging. Mijn antwoord was dan ook.

"Ik verkoop mijn voeten niet, wel mijn schoenen."

Ondertussen riep ik naar mijn vriend: “Hey, kom eens even meelezen, want dit is interessant!” Op dat moment krijg ik het volgende bericht binnen:

"Ik geef je 20 euro voor de schoenen als ik bij afhaling je ook een voetmassage kan geven. Mag ik a.u.b. nog een foto van je naakte voet?"

Mijn vriend en ik keken elkaar aan en schoten even in een lach. “Dat moet jou nou weer overkomen hé,” zei m’n vriend “maar wacht, ik heb een goed idee”. Op dat moment trekt mijn vriend zijn schoenen uit en neemt een foto van zijn voeten, hij heeft een maatje 47. We beslissen om de foto door te sturen en af te wachten. Die persoon zou toch duidelijk moeten zien dat het hier om een uit de kluiten gewassen mannen voet gaat en niet over een vrouwelijke 39. Toen we uiteindelijk onderstaande reactie kregen op de foto, kwamen we niet meer bij.

"Oh dank u voor de foto, wat een mooie voeten zeg. Maar je hebt wel dringend een manicure nodig. Ik geef je 30 euro voor de schoenen als ik je een massage kan geven EN een manicure. Mag ik je adres?".

Uiteindelijk heb ik deze persoon heel vriendelijk bedankt voor de complimentjes over mijn oh zo mooie voetjes en is er geen ‘verkoop’ tot stand gekomen. Ik heb in het geheel geen problemen met mensen met een fetisj. Ieder zijn ding denk ik dan. En wie ben ik om te oordelen? Het is dan ook niet dat we met deze persoon aan het lachen waren, maar vonden de hele situatie best hilarisch want uiteindelijk stond er in mijn bericht “schoenen te koop” en niet “massage en pedicure gevraagd”.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Schoenen verkopen op internet kan wel eens raar en grappig verlopen.

 1. Frederique

  juni 16, 2021 at 6:32pm

  Ja wat een vage reacties soms he. Ik had ook een keer een reactie op een schoenenadvertentie op Marktplaats. Het waren nieuwe schoenen want ik had ze te klein gekocht dus niet gedragen. Kreeg ik een bericht of ik ook gedragen schoenen verkocht want hij vond de geur van voeten zo fijn?!?

 2. Rory Blokzijl

  juni 10, 2021 at 8:22pm

  Wat een heftig verhaal! Dat zeg ik omdat ik ook iets soortgelijks op MP had meegemaakt. Ik had een setje van Marlies Dekkers te koop aangeboden. Toen reageerde er ook een man met een griezelig verhaal. Hij genoot zo van iemand die overduidelijk om haar lichaam gaf (want lingerie). En dat hij niet eng of gek was, maar dat hij heel graag foto’s van mij wilde hebben en dat hij daar wel voor zou betalen. Ik wist niet hoe snel ik hem moest blokkeren. Brrrr.

  • Auteur

   9livescatsetc

   juni 12, 2021 at 8:53am

   Hey Rory, Ik vind dat nogal creepy. Met die schoenen konden we nog lachen, met lingerie zou voor mij de fun er wel af zijn. Wat ik niet begrijp, er zijn specifieke sites voor mensen met deze interesses waar ze kunnen kopen wat ze willen. Waar spullen net aangeboden worden met een specifieke reden. Maar toch gaan ze op gewone verkoopsites mensen benaderen die hier niet om gevraagd hebben. Het is precies of ze er op kicken om mensen te choqueren.

 3. schrijfmeisjecom

  juni 8, 2021 at 2:09pm

  Hahahaha, wat een hilarisch verhaal! Een beetje eng ook wel, maar ik kan me goed voorstellen dat jullie hier hard om kunnen hebben lachen.

 4. Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh

  juni 8, 2021 at 2:04pm

  Hahaha, geweldig! Super tof hoe jullie hiermee zijn omgegaan. En absoluut waar; iedereen zijn fetisj. Maar voor die prijs onder een advertentie, mag je natuurlijk best een grappige reactie terug verwachten.

 5. Nicole Orriëns

  juni 8, 2021 at 12:27pm

  Er lopen veel paradijsvogels rond op de wereld en zeker op internet : ) Heel bijzonder hoe snel iemand je dan weet te vinden eigenlijk.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!