KAYA Sieraden lanceert de Cubes collectie + 15% korting

De Kaya Sieraden staan gekend voor hun elegante en vrouwelijke juwelencollecties. Op 14 maart introduceert Kaya Sieraden de zomertrend van 2022: de Cubes collectie; tijdloze elegantie met letters en symbolen. Door het tijdloos design is ook deze collectie geschikt om altijd en overal te dragen.

Reeds eerder lanceerde Kaya Sieraden de populaire collecties “Sieraden voor moeder en Dochter” en “Sieraden met geboortesteen“. En nu is het tijd om de Cubes collectie te ontdekken.

Kaya Sieraden
Minimalisme en eenvoud vind je terug in deze ketting van Kaya Sieraden.

Kaya Sieraden, een persoonlijk geschenk zegt zoveel meer.

Een persoonlijk geschenk zegt zoveel meer. Een persoonlijk juweel raakt je diep binnenin. Met Kaya Sieraden kies je voor een gepersonaliseerd stijlvol en tijdloos geschenk. Ben je op zoek naar een leuke armband met naam of een elegante ketting met initialen, neem dan zeker even een kijkje op de website van Kaya Sieraden want voortaan is Kaya Sieraden mijn favoriete webshop om gepersonaliseerde juwelen te kopen. Ik houd van deze fijne juweeltjes en hun uniek design.

Wist je dat Kaya Sieraden je de mogelijkheid biedt om zelf het perfecte juweel samen te stellen met het ruime assortiment aan kettingen en bedeltjes? Zo maak je zelf een persoonlijk én uniek geschenk dat geschikt is voor elke gelegenheid. Dit unieke tijdloze design mag niet ontbreken in je sieradencollectie.

Ben je op zoek naar een geschenk voor je mama of voor je geliefde? Wil je jezelf in de watten leggen met een juweel dat perfect bij jouw uitstraling en outfit past? Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor die ene vriendin die je echt in je hart draagt? Dan kan ik je echt wel een sieraad aanbevelen dat uniek is en door puur vakmanschap met de hand werd gemaakt in Nederland.

Kleurkubussen waarmee je jouw favoriete woord, initiaal of naam kan spellen.

De Cubes collectie.

Op 14 maart introduceert Kaya Sieraden de zomertrend van 2022: De Cubes collectie; tijdloze elegantie met letters en symbolen. Leuk om weten is dat deze collectie reeds ter verkrijgen is vanaf €29,95.

Persoonlijk vind ik deze kleurkubusjes ontzettend elegant. Je kan kiezen voor initialen maar ook voor een volledige naam. Misschien ga jij voor een speciaal woord of waarom niet … een speciale boodschap?

Ook vind ik de uitvoering van deze ketting ontzettend vrouwelijk, elegant en toch modern. Het is een leuk geschenk om te krijgen maar al even fijn om te geven vooral als je houdt van persoonlijke geschenken die zoveel meer zeggen.

Zo heb ik gekozen om mijn schoonzus te verrassen met een sterling zilveren ketting met de initialen van haar 2 zonen waar ze zo terecht fier op is. Ik vind het leuk dat ze deze vanaf nu altijd dicht bij haar hart kan dragen. Ik vond het dan ook geweldig dat deze ketting geleverd werd in een mooi luxueus sieradendoosje! Een uiterst mooi geschenk hoort namelijk thuis in een stijlvolle cadeauverpakking, zo maak je direct 2 keer indruk.

Deze Cubes collectie is verkrijgbaar in 925 sterling zilver (hoogste gehalte zilver) of verguld (de basis van het sieraad is 925 sterling zilver met gold plating).

De cubes hebben een grootte van 5mm. De bedeltjes bestaan uit de letters A tot Z, een hartje en een infinity.

Uw juweel wordt altijd geleverd in een luxe geschenkverpakking, klaar om cadeau te geven, fijn om uit te pakken en je persoonlijke geschenk te ontdekken.

Geniet van een korting van 15 %.

Naar aanleiding van de introductie van deze stijlvolle collectie, schenkt Kaya Sieraden u vanaf 14 maart een korting van 15 % op de Cubes Sieraden. U kan deze korting toekennen aan de hand van de kortingscode CUBES15.

Wist je dat Nederlandse en Belgische klanten genieten van een gratis, snelle levering?

Wens je van deze korting te genieten, neem dan snel een kijkje op Kaya Sieraden want …

… little things mean a lot …

Hou jij ook van een gepersonaliseerd juweeltje?
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “KAYA Sieraden lanceert de Cubes collectie + 15% korting

 1. Joyce - SomedayTodayNL

  maart 15, 2022 at 8:59pm

  Wat een leuke sieraden! Zelf zou ik het eerder in een armband dragen, maar puur omdat ik al standaard een bepaalde ketting draag. Gepersonaliseerd vind ik sowieso wel iets hebben

 2. Rory Blokzijl

  maart 15, 2022 at 8:03pm

  Ja! Ik ken KAYA Sieraden zeker. Altijd een feestje als je iets bestelt. En ook echt betaalbare en mooie sieraden. Deze collectie is echt te gek zeg! Heel leuk. Ik twijfel of ik voor de naam van mijn dochtertje zou gaan of inderdaad juist alleen de initialen. Hoe dan ook ziet het er geweldig uit. Hebberig makend.

 3. Nienke van Oosten

  maart 15, 2022 at 7:55pm

  Heel erg leuk! Ik ben sowieso al fan van Kaya sieraden, heb er ook meerdere in huis 🙂 Maar deze zijn wel erg tof!

 4. Elena-Katerina Pirmouss

  maart 15, 2022 at 7:21pm

  Ik hou wel van fijne juweeltjes. Deze cubes vind ik ontzettend schattig.

 5. Wanda

  maart 15, 2022 at 6:46pm

  Het is niet direct mijn smaak omdat ik er niet zo van hou om met namen rond te lopen, maar de vormgeving van die vierkantjes vind ik wel erg mooi.

 6. Tessa

  maart 15, 2022 at 4:55pm

  Wat een leuke sieraden. Vroeger had ik vergelijkbare kettingen, maar dan met houten blokjes

  • Auteur
 7. Linda Swinkels

  maart 14, 2022 at 9:26pm

  Wat een mooie sieraden , ik heb met mijn dochters een moeder/ dochter armbandje

  • Auteur
   • kellybuysse

    maart 22, 2022 at 8:18am

    Heel erg mooi. Ikzelf hou meer van het goudkleur. Dat is persoonlijke smaak natuurlijk. 😊 Ik ga zeker eens een kijkje nemen. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. 😘🍀

  • Auteur
 8. Cheryl

  maart 14, 2022 at 3:12pm

  Wat ontzettend tof! Ik heb zelf ook een initialen ketting, dus deze spreekt me ook ontzettend aan.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 15, 2022 at 6:58pm

   Ah hoe leuk zeg! Ik dacht er eentje te laten maken met mijn gamernaam i.p.v. mijn echte naam 😇.

 9. Elen

  maart 14, 2022 at 12:37pm

  Wat leuk! Sieraden hebben zoveel meer waarde als het een persoonlijke betekenis heeft. Ik hou eigenlijk niet zo van kettingen. Misschien met uitgaan. Maar niet in het dagelijkse leven. Ik draag het dan ook niet echt. Wanneer ik een ketting ontvang met een persoonlijke betekenis dan droeg ik het wel elke dag met alle liefde❤️

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 15, 2022 at 7:00pm

   Ja, zoals je schrijft is een cadeautje met een persoonlijke betekenis altijd wel iets anders. Ik draag ook niet dagelijks een ketting. Het is vrij afhankelijk van wat ik draag.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!