Laat mij maar even – Jennifer Crusie – Review

Laat mij maar even van de schrijfster Jennifer Crusie is een echt chicklit.

Hier kan je mijn review van deze Romcom terugvinden.

Laat mij maar even - Jennifer Crusie
Laat mij maar even – Jennifer Crusie

Wie is Jennifer Crusie?

Jennifer Crusie werd geboren in Ohio en behaalde een bachelor in kunsteducatie.

Jennifer Crusie gaf les op een kleuterschool en daarna werkte ze als tekenleraar terwijl ze haar Master behaalde in professioneel schrijven en vrouwenliteratuur.

Jennifer Crusie heeft tal van bestsellers op haar naam staan. Haar boeken worden in meer dan 20 landen gepubliceerd.

Waarover gaat het boek?

Wat verklapt de kaft over het boek?

Nell Dysart is pas gescheiden en slaapwandelt door het leven. Tot ze een baantje vindt bij het rommelige detectievebureau McKenna Investigations. Nell probeert haar baas Gabe ervan te overtuigen dat het de hoogste tijd is om zijn ouderwetse kantoor te moderniseren. Gabe torpedeert echter al haar plannen. Maar waar frictie is, spatten ook vonken. Nells hormonen maken een doorstart. Want Gabe mag dan waanzinnig koppig zijn, hij is ook de mooiste man die ze ooit gezien heeft. Nell kan het niet laten zich met zijn zaken te bemoeien. Met onstuitbaar enthousiasme vernielt ze 'per ongeluk' het meubilair, steelt een hond, en lost en passant een omvangrijk omkoopschandaal op. En, oh ja, wat moet ze met die ijskoude, hartstikke dode lijken in de vriezer?
Laat mij maar even: Knetterende dialogen, een superspannend plot en de hopeloos romantische hoofdpersonen geven dit verhaal de verrassende meerwaarde waar Jennifer Crusie bekend om staat.
'Slimme, steamy chicklit.' - Kirkus Reviews
'Onweerstaanbare humor.' - Romantic Times

Wat vond ik van ‘Laat mij maar even’?

Chicklits of romantische komedies zijn niet direct de boeken die ik veel lees.

Maar dit Feel Good boek was een leuke afwisseling. Uiteindelijk had ik ook maar 2 à 3 dagen nodig om dit boek uit te lezen.

Het is ontzettend vlot geschreven en het Feel Good gehalte zorgt ervoor dat je gewoonweg blijft lezen.

Hoofdzakelijk gaat het verhaal over drie vriendinnen, waaronder Nell, Gabe en zijn partner bij McKenna Investigations. In het verhaal spreekt men ook veel over andere personages en soms was ik wel even in de war en kon ik niet goed meer volgen wie ‘wie’ was.

Het is een leuk boek, maar nu ook niet een verhaal waar ik binnen een jaar nog aan terug denk. Ik zou de ‘humor’ nu ook weer niet omschrijven als ‘onweerstaanbaar’ maar toch heb ik genoten van het boek.

Ik zie dit boek als een prettig tussendoortje.

Voor meer reviews kan u ➡ HIER ⬅ terecht.

BoekenBoeken

Welk boek lees jij momenteel?
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Laat mij maar even – Jennifer Crusie – Review

 1. Nicole Orriëns

  mei 10, 2022 at 9:49am

  Hm, normaliter laat ik boeken van deze schrijfster links liggen omdat ik ze saai en cliché vind. Maar deze klinkt wel aardig.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!