Paasweekend + uittesten Tecue mini barbecue.

Wat hebben we dit Paasweekend toch lekker kunnen genieten van de zon. Het zonnige weertje was dan ook heel uitnodigend voor de eerste barbecue dit jaar. Een ideaal moment om wat te klussen in de tuin en voor het uittesten van de nieuwe Tecue mini barbecue.

Klussen in de tuin.

Afbakenen bloementuintje.

Tijdens het Paasweekend hebben mijn schoonvader en ik even de tijd genomen om de kleine bloementuin aan de chalet af te bakenen voor de honden. Het zijn namelijk nog jonge planten en onze puppy vindt het blijkbaar geweldig om de takken af te bijten. Dus, totdat de planten groter en steviger zijn, hebben we met een bouwnet en wat paaltjes die we nog ergens liggen hadden, een tijdelijke kleine afsluiting gemaakt. En ! Het werkt!

EvenDelen.be Paasweekend
Ziezo, nu kunnen de honden niet meer de jonge planten kapotbijten.

Afsluiten van een deel van de overkapping.

Onder de overkapping hebben we langs de ene kant een zithoek en langs de andere kant plaats voor de tuintafel met stoelen waar momenteel eigenlijk best wat rommel staat door werkzaamheden aan het huis.

Omdat we in de zithoek op sommige momenten best wat tocht hadden, hebben we een deel afgesloten door een raam te plaatsen, dat hier al jaren en dagen gestockeerd stond. Van hergebruik gesproken! Uiteraard moet dit nog verder afgewerkt worden zoals je op onderstaande foto kan zien. Ook zullen er langs de binnenkant nog gordijnen komen want de zon schijn de volledige namiddag die kant op.

EvenDelen.be Paasweekend
Tochtvrije zithoek onder de afkapping.

Hondenweide Maastricht.

Uiteraard zijn we terug even over de grens geweest om met de honden naar de hondeweide te gaan in Maastricht. Het was wel grappig toen Chewey er zijn speelkameraadje van onze doordeweekse hondenweide tegenkwam. Ze waren al direct onafscheidelijk.

Tecue Mini Barbecue uittesten.

Het is jaarlijkse traditie dat mijn vriend met zijn ‘maten’ in juni gaat kamperen in de Franse Ardennen.

Gezien het mooi weer was het dit weekend dan ook een ideaal moment om de nieuwe Tecue mini barbecue al even uit te testen.

Deze Tecue mini barbecue wordt geleverd met een handig etui voor het opbergen van je mini barbecue.

Deze mini barbecue kan je makkelijk in elkaar steken en is gemaakt van kwalitatief en duurzaam RVS. Je kan hem na gebruik ook makkelijk schoonmaken. Door zijn uitvoering in RVS is er ook geen probleem als hij even in de regen blijft staan.

De Tecue mini kolen barbecue is heel compact. Het grilloppervlak is 27 cm op 18 cm. Voor mij had deze mini barbecue misschien net iets groter mogen zijn.

Deze mini barbecue is geschikt voor:

 • Vissers die graag even genieten van een stukje lekkere gegrilde vis.
 • Backpackers; aangezien zijn compacte vorm en gewicht van 1,5 kg is deze mini barbecue makkelijk mee te nemen.
 • Mensen met een klein balkon die toch willen genieten van een stukje gegrild vlees.
 • Het grillen van een stukje vlees onder een overkapping tijdens bijvoorbeeld regenweer.

De Tecue mini barbecue kan je ook gebruiken in combinatie met je standaard barbecue. Denk maar aan het grillen van groentjes.

Heb je een vegetarische gast dan is deze mini barbecue geschikt voor het klaarmaken van een afzonderlijk gerecht tijdens je barbecuefeestje.

Hebben jullie ook genoten van het mooie weer tijdens het Paasweekend?
Wat vind jij van de Tecue mini barbecue?

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Paasweekend + uittesten Tecue mini barbecue.

 1. Mieke | Miek's Mind

  mei 9, 2022 at 4:51pm

  Barbecueën is altijd een goed idee! ik vind het heerlijk, smaak toch lekkerder dan gewoon uit de pan

 2. Fallon

  april 29, 2022 at 9:54am

  Vooral die BBQ doet ’t hem! Heerlijk dat we dat weer kunnen he! Ik wil nog een leuke loungeset kopen voor in de tuin.

 3. Sanne

  april 26, 2022 at 9:20pm

  Die hondenlosloopweide ga ik onthouden. Diezel vind zoiets super leuk om in te rennen. Paasweekend was voor ons eten, en vooral wandelen.

 4. Elena-Katerina Pirmouss

  april 26, 2022 at 8:57am

  Wat een schattige barbecue. Ideaal voor iemand die gaat vissen of gaat camperen in de Ardennen.
  Wel grappig hoe je je bloementuin hondproof hebt gemaakt.

 5. StripedPanda

  april 25, 2022 at 7:12pm

  Handige bbq voor onderweg, ben alleen zelf geen visser of backpacker. Wel ideaal om onderweg eten gereed te maken. Voor thuis is een grotere bbq dan weer handiger. Mijn eerste bbq heb ik dit jaar nog niet gehad, maar het weer was er het paasweekend zeker voor.

 6. wendysleven1

  april 25, 2022 at 6:09pm

  Wat een schattig klein barbecuetje. Zelf hou ik het liever bij een gewone grote. Als wij barbecuen, is het namelijk altijd met een grote groep, en dan is zon eentje echt niet genoeg. Ook niet voor de groentjes 😉

 7. Wanda

  april 25, 2022 at 9:42am

  Voor 2 personen lijkt het mij een prima bbq, vooral omdat hij weinig ruimte in neemt. Pasen was inderdaad heerlijk genieten, we zijn beide dagen lekker buiten geweest, veel gewandeld, maar ook lekker in de tuin zitten relaxen.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 26, 2022 at 8:32am

   Wij hebben ook echt genoten van het weertje. Ik kan dan moeilijk stilzitten, ik vind dan wel altijd iets om te doen in de tuin. De barbecue was dan ook een fijne afsluiter.

 8. Tessa

  april 23, 2022 at 6:19pm

  Zo te zien was het een gezellig weekend. Ik ben eerste paasdag naar mijn favoriete park gegaan en tweede paasdag heb ik gewerkt

 9. frederique

  april 23, 2022 at 10:21am

  Zo’n mini barbecue lijkt me wel wat. Ideaal om mee te nemen op vakantie. En ja, wat was het heerlijk die zon he!

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 26, 2022 at 8:30am

   Ja we hadden echt geluk met het weer! Toch ben ik blij dat het nu bij ons even geregend heeft vannacht, we hebben namelijk gras bijgezaaid.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 26, 2022 at 8:29am

   Jazeker, deze mini barbecue neemt echt niet veel plaats in en is makkelijk in elkaar te zetten.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 22, 2022 at 9:04am

   Ja we hebben er echt wel van genoten. Blij dat we wat in de tuin hebben kunnen werken en tevreden over het resultaat. En uiteraard een leuke barbecue als afsluiter.

 10. Nicole Orriëns

  april 20, 2022 at 7:36am

  Het lijkt me zeker een handig barbecuetje! Maar ik heb nooit zo goed begrepen wat er leuk is aan barbecuen! Sta je weer te koken, alleen dan buiten. Voor mij hoeft het niet zo.

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 22, 2022 at 9:06am

   Wel zo dacht ik er vroeger ook over, maar ondertussen heb ik het geheim ontdekt achter de populariteit van barbecueën: de gezelligheid. Lekker buiten zitten en genieten van het weertje terwijl je leuke gesprekken hebt met je familie of vrienden. We hebben ontzettend veel gelachen.

 11. Linda schrijft ' t op

  april 19, 2022 at 2:44pm

  Dat ziet er handig uit een barbecue welke je makkelijk mee kan nemen. Dan trof je het wel met pasen want het was heerlijk weer!

  • Auteur

   EvenDelen.be

   april 22, 2022 at 9:08am

   Ja deze mini barbecue is best handig en makkelijk in elkaar te steken. Ja het weertje was zalig, we hebben genoten van het Paasweekend.

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!