Geurwolkje – Ontspannen met aromatherapie

Vandaag laat ik jullie kennismaken met GEURWOLKJE – Feel good, smell good & be happy! Laat jij graag je zinnen prikkelen door geraffineerde geuren? Dan is het uitgebreide gamma van Geurwolkje zeker iets voor jou. Design aroma diffusers, etherische olie, natuurlijke verzorgingsproducten, … zorgen voor dé ultieme geurbeleving.

Geurwolkje
Geurwolkje – Ontspannen met aromatherapie

Wie is Geurwolkje?

Robert & Tamsyn zijn de co-founders van Geurwolkje. Twee jonge en gedreven ondernemers met een duurzame missie: feel good, smell good and be happy! Ze geloven er steevast in dat ontspanning DE SUPERKRACHT is die mensen in staat stelt te bereiken wat ze écht willen in het leven. Hoezo? Wel ontspanning maakt ons vriendelijker, sneller, meer gefocust, gezonder en slimmer volgens Robert & Tamsyn. Hoeveel mooier zou de wereld niet zijn als we allemaal meer ontspannen waren? Een heel goed punt volgens mij.

Geurwolkje vind je ook terug op Instagram en op Facebook.

Geurwolkje – Aroma diffuser

Bij Geurwolkje kan je maar liefst kiezen tussen 20 verschillende stijlvolle diffuser designs. De aroma diffusers zijn luchtbevochtigers èn geurverspreiders. Ideaal dus om te gebruiken voor aromatherapie of om je huis zalig te laten ruiken. Als men zegt ‘oh wat ruikt het hier lekker’ gaat dit altijd gepaard met een goed en ontspannen gevoel.

De aroma diffusers van Geurwolkje zijn zo stijlvol dat ze een blikvanger zijn in elk interieur. Zo zijn ze te verkrijgen in verschillende designs, kleuren en houtsoorten. Wist je dat sommige diffusers ook gebruikt kunnen worden als nachtlampje? Dit nachtlampje laat je toe de perfecte sfeer te creëren aan de hand van de verschillende kleurstanden: Rose Red, Sky Blue, Cyan Blue, Blue, Purple, Pink en Soft Yellow.

Etherische olie – de juiste geur voor de juiste sfeer

Het verdampen van etherische olie met een diffuser is uitstekend voor de bevordering van je geest en lichaam. Het verdampen van etherische olie met een diffuser is milieuvriendelijk en zeker niet schadelijk voor jou, je huisdieren of je planten. Geurwolkje biedt een waaier aan etherische oliën zodat je telkens de juiste geur voor de juiste sfeer kan uitkiezen. Zo kan je kiezen tussen enkelvoudige etherische olie, de Geurwolkje blends, de Geurwolkje sauna blends, 12 sterrenbeelden etherische olie, 7 chakras etherische olie en de Geurwolkje kinderlijn. Maar je kan ook kiezen voor een Geurwolkje etherische olie starters pack geschenkdoos. Heb je moeite om een keuze te maken dan is deze geschenkdoos dé oplossing en bovendien geweldig om cadeau te geven.

Ook interessant: Geurwolkje – Cafeïne vrije De-Stress Thee.

Geurwolkje – mijn aromatherapie

Alle etherische oliën hebben hun eigen specifieke omschrijving. Dit maakt het makkelijk om te weten welke geur jij het best in huis haalt. Uiteindelijk heb ik in eerste instantie de keuze gemaakt aan de hand van de naam van de olie. Ik koos voor de etherische olie 1001 nachten en Harmonie.

1001 Nachten 100 % Etherische Olie 5 ml Geurwolkje®Blend
1001 Nachten en jouw gemoedstoestand

Deze olie blend biedt een diepe ontspanning in geest en lichaam. Ongekende rust en harmonie daalt neer en creëert ruimte voor fantasie, openheid en overgave. De sterke, aardende geur van 1001 Nachten brengt ons in een diep contact met ons oerinstinct en ons fysieke lichaam. De geur verhoogt het libido, werkt erotiserend en bevordert een goede nachtrust.

Kan jouw liefdesleven wel een boost gebruiken? Ben je uit balans en wil je meer in touch komen met je fysieke zelf? Deze romantische geur opent alle poorten tot het onderbewuste en zal je liefdesleven een boost geven. In een sprookjesachtige, magische en verleidelijke sfeer is er ruimte voor volledige overgave. De verwarmende geur van deze 1001 Nachten etherische olie werkt ontspannend en stimuleert onze verbeelding en ons libido.

Deze olie is een melange die bestaat uit de unieke combinatie van sandelhout, cederhout en patchoeli. Drie heerlijke etherische oliën die elkaar versterken en samen een zoete, houtachtige aroma verspreiden.
Harmonie 100% Etherische Olie 5 ml
Harmonie en jouw gemoedstoestand

De etherische oliën die samen de Harmonie mix vormen komen samen tot een zachte, bloemige, lichtzoete geur. Lavendel, de geur van ontspanning, helpt de emoties in balans te houden en je lichaam en geest tot rust te brengen. Het verdrijft slechte gedachten en neerslachtige gevoelens. Sinaasappel is een olie die zorgt voor warmte, begrip, vreugde en medeleven. De zoete citrusgeur ontneemt problemen hun gewicht, laat bezorgdheid verdwijnen en balanceert emoties. De frisse rozemarijn is zeer opwekkend en zuivert lichaam en de geest en stimuleert een positieve instelling. Zij sterkt de wil en geeft helderheid en kracht. Salie werkt verzachtend en licht euforisch en ondersteunt bovendien bij de regulering van vrouwelijke hormonen. Het geeft moed en vertrouwen.

Merk je onrust in je leven? Kan de sfeer in je leefomgeving wel wat meer vrede en rust gebruiken? Ben je op zoek naar harmonie binnen en buiten je lichaam? Deze etherische olie blend is waar je naar op zoek bent!
Harmonie staat voor eenheid, eensgezindheid, evenwichtigheid, rust en vrede. Laat deze prachtige woorden toe in je je leven met onze etherische olie mix ‘Harmonie’. 

Deze olie bestaat uit een heerlijke combinatie van de etherische oliën lavendel, sinaasappel, rozemarijn en salie.
Starter pack 6 – geschenkdoos – leuk om te geven, fantastisch om te krijgen.

Ik gebruik de aroma diffuser met etherische oliën in mijn slaapkamer. Mijn slaapkamer is ook de plaats waar ik heen ga om te ontspannen of te genieten van een boek. Bij het aanzetten van de aroma diffuser verspreiden de aangename geuren zich heel snel in de kamer. Ook ben ik heel blij met het design van mijn aroma diffuser, deze past uitstekend bij de rest van mijn interieur.

De aroma diffusers van Geurwolkje zijn ideaal om te gebruiken bij ademhalingsoefeningen, meditatieoefeningen, yoga en yoga stretch.

Met het Geurwolkje kan ik nu genieten van een ontspannen gevoel om zo terug volledig in balans te raken.

Bij het wakker worden zet ik de diffuser aan zodat ik ontspannen kan ontwaken en ’s avonds geniet ik van de geuren tijdens het lezen van mijn boek.

Geurwolkje zorgt voor echte Quality Time.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Geurwolkje – Ontspannen met aromatherapie

 1. Mieke | Mieks Mind

  april 25, 2022 at 9:38am

  Geurwolkje is goed bezig met marketing hihi je ziet ze overal voorbij komen

 2. Amina - Imfeelinggood.nl

  april 14, 2022 at 1:36am

  Heerlijke geuren in huis zijn zo fijn hè. Ik ben echt dol op geurwolkje, ik vind het design zo lief. Die starter pack ziet er ook goed uit 😍

 3. Nicole Orriëns

  april 11, 2022 at 12:37pm

  Geuren kunnen enorm veel doen heb ik gemerkt. Herinneringen en emoties oproepen bijvoorbeeld. Ik het zelf een goedkope aroma diffuser van de Action.

 4. Nicole Orriëns

  maart 22, 2022 at 11:05am

  Ik moet ineens denken aan hoe het hier van de week stond, omdat de buurman mest had uitgereden. Ik rook het overal. Ook een vorm van aromatherapie….

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 23, 2022 at 5:04pm

   Hoe grappig want gisteren was bij ons de boer ook bezig met mest. Maar toch geef ik de voorkeur aan wonen op ‘de boeren buiten’ zoals wij dat zo mooi zeggen.

 5. Tessa

  maart 19, 2022 at 7:14pm

  Ik heb ook ooit zo’n apparaat gehad, maar het enige wat het mij bracht was hoofdpijn!

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 20, 2022 at 8:53am

   Dan ben ik heel blij dat ik daar geen last van heb. Etherische olie is wel heel geconcentreerd, een druppeltje of 5 is al meer dan voldoende.

 6. Nienke

  maart 18, 2022 at 9:41pm

  Ik ben ook echt fan van geurwolkje! Heb een diffuser in de woonkamer, maar ook onze slaapkamer en op die van Eefje. Werkt zo goed om te kunnen ontspannen

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 20, 2022 at 8:50am

   Ik kan echt genieten van de geuren. Ik denk dat iedereen wel graag heeft dat z’n huisje lekker ruikt.

 7. Linda Swinkels

  maart 18, 2022 at 8:56pm

  Ik heb Geurwolkje thuis ook, de diffuser staat op de slaapkamer. En laat de kamer voor het slapen gaan heerlijk geuren

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 20, 2022 at 8:49am

   Ik heb hem ook op mijn slaapkamer gezet. Hij staat altijd aan als ik in mijn boek lees. Lekker ontspannen.

 8. Annemarie

  maart 18, 2022 at 6:39pm

  Klinkt goed. Ik ga het ook uitproberen. Ik heb altijd wierook in huis, ook heerlijk. Deze geuren misschien fijn ook voor in de slaapkamer!

  • Auteur

   EvenDelen.be

   maart 20, 2022 at 8:47am

   Ja wierook heb ik ook altijd in huis. Dan denk ik dat je de geur diffuser met etherische olie ook wel leuk zal vinden.

   • Elena

    maart 20, 2022 at 9:41am

    Mijn moeder had zo’n diffuser in huis. Het rook echt lekker en gaf ook een relaxte sfeer. Ik denk eraan om er misschien ook één te nemen

Bedankt voor je interesse! Reageren? Dat kan je hieronder. Alvast nog een fijne dag!